Pamukkale Karahayıt'ta Ninova Thermal Otel'de düzenlenen iftar yemeğine Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın, okul müdürleri ve çok sayıda basın çalışanı katıldı. İftar sonrası bir konuşma yapan Recep Ali Yalçın, Denizli'de güzellikleri hep basınla birlikte yaşadıklarını, başarıları hep basın aracılığıyla vatandaşlara aktardıklarını belirterek basın mensuplarına teşekkür etti. Yalçın konuşmasında,  "Servergazi, 25 yıldır Denizli'de eğitime damga vurmuş bir kurum, ana felsefesi iyiyi, kaliteyi ve başarıya üzerinde toplamış komple bir insan yetiştirmek, çok şükür 25 yıldır da Dünya'da ve Türkiye'de aldığı başarılarla Denizli'de ekol, marka haline geldi. " dedi. 

Denizli'nin uluslararası çaptaki başarılarına bakıldığında bunun önemli bir kısmının ardında Servergazi Eğitim Kurumları'nın olduğunu söyleyen Yalçın, "Uluslararası Bilim Olimpiyatlarında dünya derecelerinin Servergazi aracılığıyla Denizli'ye gelmesi, milli takımlarda bulunan öğrencilerin yarısının Servergazi'den çıkması, Balkan Matematik Olimpiyatları'nda 6 öğrencinin 3'ünün okulumuzdan çıkması, daha bir iki gün önce Amerika'da GENIUS Dahiler Proje Yarışması'nda öğrencilerimizin Dünya 3.'sü olması. Gürcistan'da Dünya ikincisi olması, bunlar benim şu an aklıma bir anda gelen başarılar." dedi. 
Denizli'nin, çeyrek asırdan bu yana Servergazi Eğitim Kurumları'nın başarılarını hep alkışladığını belirten Yalçın, "Okulumuz vatandaştan aldığı destekle daha nice yıllar, ülkemize ve Denizli'ye başarılar, madalyalar getirecektir. Denizli basınımız bu başarıların duyurulmasında hep yanımızda oldu. İftar yemeğimize katılan ve katılamayan bütün basın mensuplarımıza teşekkür ederiz." dedi. 
Yalçın, bu seneki kayıtlarda son yıllara göre en yüksek kayıt oranına ulaştıklarını söyledi. 



Ninova Thermal Otel Yöneticisi Murat Baba, Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın'a bir plaket verdi. Baba, Servergazi'nin Denizli'ye getirdiği başarıları hep basından takip ediyoruz. Değerli basınımıza ve Servergazi Eğitim Kurumları'na teşekkür ediyoruz." dedi.