Denizli Belediyesi'nin bu yıl eğitime açtığı Kayıhan Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’ne vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. 
Denizli Belediyesi tarafından yapılan ve geçtiğimiz aylarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Kayıhan Kapalı Pazaryeri ile Bilgi Evi ve Kurs Merkezi, bölgenin önemli bir ihtiyacını giderirken farklı mimari yapısıyla da dikkat çekiyor.
Denizili Belediye Başkanı Osman Zolan bölge halkına verdikleri pazar yeri sözünü yerine getirdiklerini belirterek,
"Pazar yeri sağlık ve güvenlik açısından her türlü konfora sahip. Kayıhan Kapalı Pazar Yeri'nin üst katı ise Bilgi Evi ve Kurs Merkezi olarak hizmet vermeye başladı. Yoğun bir talep var.Bizim için eğitim her şeyden önce gelir. Denizli genelinde 9 bilgi evi ve kurs merkezimizde işin ehli öğretmenlerle çocuklara güzel bir gelecek hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
Halen 250 öğrencinin Kayıhan Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nde eğitim aldığını kaydeden Başkan Zolan, "Bilgi evleri, çocukların ve gençlerin sosyalleşmesine katkı sağlıyor. Sosyalleşmek, çocukların ileride kuracakları ilişkilerde başarılı olmalarının ilk şartı. Bilgi evlerinde amacımız çocukların sosyal yönlerinin farkına varmak, bu yönlerini daha iyi kullanmaları için onlara destek olmak" diye konuştu.