Denizli Belediyesi, hizmet içi eğitimlere devam ediyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitim seminerinde 189 belediye personeline ‘Belge ve Arşiv Yönetimi’ anlatıldı.

Denizli Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen hizmet içi eğitim seminerinde 189 personele ‘Belge ve Arşiv Yönetimi’ anlatıldı. Denizli Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen teorik eğitim sonrası birimlerde de uygulamalı eğitimiler gerçekleştirildi. Geçtiğimiz Şubat ayında yapılan hizmet içi seminer çalışmasının devamı niteliğini taşıyan eğitim 3 gün sürdü. 28-29-30 Eylül tarihlerinde gerçekleşen eğitimde Arşiv Uzmanı Metin Elbeyoğlu, kurum içi ve kurumlar arası yazışmalarda var olan hatalı kullanımların neler olduğunu, kurumda var olan evrak yoğunluğu ve karmaşasının ortadan kaldırması için neler yapılması gerektiğini anlattı.

Birimlerde uygulamalı eğitimler gerçekleştiren Elbeyoğlu, “Sistem doğru uygulandığında istenilen evraka istenilen zamanda kolayca ulaşılabilmek mümkün olacak, iş ve işlemler hızlanacak ve daha iyi hizmet verebilmek mümkün olacak. Bu eğitim belediyenizin doğru ve standart bir arşiv sistemine kovuşmasına büyük katkı koyacak” dedi.