Denizli Belediyesi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ortaklığında Denizli Belediyesi personeline yönelik ‘Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi’ ve ‘Proje Döngüsü Yönetimi Eğitici Eğitimi’ düzenlendi.
Etüt Proje Müdürlüğü AB Proje Birimi koordinatörlüğünde 5 gün süren eğitimlerle Denizli Belediyesi’nin proje üretme ve yazma kapasitesinin arttırılması hedeflendi. 18 kişilik ekibe 3 gün boyunca verilen proje döngüsü eğitiminde proje ihtiyacının belirlenmesi, mevcut durum ve sorun analizinin yapılması, proje bütçesinin hazırlanması gibi konularda bilgi verildi.
Eğitici eğitiminde de Denizli Belediyesi’nin AB Proje Birimi çalışanları ve yöneticilerine yönelik olarak, mevcut kapasitenin geliştirilmesi amacıyla düzenlendi. GEKA Teknik Destek Programı kapsamında düzenlenen eğitimler sayesinde proje yönetimi yaklaşımının uygulanması, Denizli’deki diğer belediyelere proje hazırlama konularında destek verilmesi ve mevcut fon ve hibe kaynaklarından Denizli’nin en üst seviyede faydalanmasının hedeflendiği açıklandı.