Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’nun 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı açılış töreni yapıldı.
Bekilli Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilen törene Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Nas, Bekilli MYO Müdürü Doç. Dr.Süleyman Barutçu, Pamukkale Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Caner, Abalıoğlu Holding Kurumsal ve Sosyal Projeler Müdürü Ercüment Erdem, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Tören Pamukkale Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin sunduğu müzik dinletisi ile başladı. Müzik dinletisinin ardından konuşma yapan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Süleyman Barutçu, yeni akademik yılın herkes için güzel geçmesini diledi.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Nas ise Bekilli Meslek Yüksekokulu’nun hayırseverler ve rektörlüğün katkılarıyla hızla geliştiğini, öğrencilerin en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak amacıyla şartların daha da iyileştirilmesi noktasında yönetim ve hayırseverlerin desteklerini beklediklerini ifade etti.
Törende sembolik olarak gerçekleştirilen ilk dersi öğrencilere Abalıoğlu Holding Kurumsal ve Sosyal Projeler Müdürü Ercüment Erdem verdi. İletişim çağı olarak adlandırılan günümüzde, bireysel ve sosyal sorumluk, itibar yönetimi ve insan ilişkilerinin önemini anlatan Erdem, çok çalışmanın gerekliliğini vurguladı.