Yarın yapılacak olan YGS'ye Denizli'den katılacak öğrencilere Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, başarı dilediler. 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, YGS’ye girecek tüm öğrencilere sınavda başarı dileyerek şunları söyledi, "Bu sınav gençlerimizin hayatında çok önemli bir dönüm noktasıdır. Onların motivasyonu açısından gürültüsüz ve rahat bir ortamda sınava girmeleri büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle toplum olarak üzerimize önemli görevler düşmektedir. Özellikle sınavın yapıldığı okul çevrelerinde gürültü yapılmaması gerekmektedir. İnsan hayatının önemli bir dönüm noktalarından biri olan YGS sınavı üniversite için önemli bir adımdır. Bu adım strese ve gerilime neden olmamalıdır. Beklentimiz ülkemiz için iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan bir gençliktir. Öğrencilerime en büyük önerim; bu sınavın her şeyin sonu olmadığının bilincine varmalarıdır. Heyecanınızı yenmeye bakın ve sadece kendinizi sınava konsantre edin. Öğrencilerimizin stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeleri durumunda bilgi ve birikimlerini en üst düzeyde yansıtacaklarına inanıyorum. Bu vesileyle YGS’ye girecek bütün öğrencilerimize başarılar diler, güzel bir sınav geçirmelerini temenni ederim." dedi. 

Başkan Subaşıoğlu’ndan ‘YGS’ye Girecek Öğrencilere Başarı Mesajı
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS ) girecek öğrencilere başarılar diledi.
Subaşıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Öğrencilerimizin üniversiteye girişinde ilk adımı oluşturan YGS bu hafta Pazar günü ilçemizde de gerçekleştirilecek. Öğrencilerimizden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmalarıdır. Öğrencilerimizin bu duygu ve düşüncelerle stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeleri durumunda bilgi ve birikimlerini en üst düzeyde yansıtacaklarına inanıyorum. Öğrencilerimizin yapılacak bu sınavda da çalışmalarının karşılığını alacaklarına inanıyorum. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.