Tüm Türkiye'de Başlayan, 2016 2017 eğitim öğretim yılında öğrencilere ve öğretmenlere başarılar dileyen Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak adına verdiğimiz desteğe bu yılda aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla ilgili mesaj yayımladı.  “Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de 2016-2017 eğitim-öğretim yılına başlamanın mutluluğu içerisindeyiz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin “Dünyanın hızlı değişiminde, en önemli faktörün eğitim olduğu inkar edilemez bir gerçektir. Ülkemizin ihtiyacı olan eğitilmiş insan gücü; ilim, irfan yuvası olan okullarımızda yetiştirilmektedir. Ülkemiz için yeni ufuklar açacak olan, geleceğimizin mimarı öğrencilerimizin ve değerli öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyorum” dedi.

“DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

“Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak adına verdiğimiz desteğe bu yılda aralıksız devam edeceğiz” diyen Gürlesin mesajında şu görüşlere de yer verdi; “Çünkü eğitimi çok önemsiyoruz. Geleceğimiz olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, tam donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak için belediye olarak bu çalışmamızla katkı sunuyoruz. İlçe sınırlarında bulunan 128 okulumuzun tamamına ulaşarak, ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir çalışma içindeyiz. Ciddi anlamda eğitime dev bir bütçe sunuyoruz. Okullarımız da fiziki ve donanım açısından eksikliklerinin yanında ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına ulaşarak eğitim desteği veriyoruz. Ülkemiz için yeni ufuklar açacak olan, geleceğimizin mimarı öğrencilerimizin ve değerli öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyorum”