Denizli Emniyet Müdürlüğü, gençlerin meslek edinmesi için başlattığı Umut Yıldızı Projesi kapsamında arkeolojik kazı kursunu tamamlayan 10 gence sertifika verdi. 
Denizli Emniyet Müdürlüğü, işsiz gençlerin meslek edinmesi için başlattığı "Çocukların Mutlu Geleceği İçin Umut Yıldızı Projesi"ni hayata geçirdi. Projede şimdiye dek 56 işsiz genç çeşitli alanlarda iş sahibi olurken son olarak da arkeoloji kursu düzenlendi. Arkeoloji kursunu tamamlayan 10 gence sertifikaları törenle verildi.
Denizli Valiliği toplantı salonunda düzenlenen törene Vali Abdülkadir Demir, İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut, emniyet müdür yardımcıları ve kursiyerler katıldı. İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut bu tip projeleri çok önemsediğini belirterek, "Şimdiye dek birçok proje yaptık. Son olarak kurumların da desteğiyle arkeoloji kursu düzenledik. Laodikya Antik Kenti’nde 10 genç, kazı çalışmalarında 600 saat kurs gördü. Şimdi hepsi meslek sahibi oldu" dedi.
Vali Abdülkadir Demir ise Denizli’de 19 antik kent olduğunu ifade ederek, "Eğitimi tamamlayan gençler bu alanda istihdam edilecek. Biz yöneticiler olarak üstümüze düşen görevi yapmaya çalışıyoruz. Gençlerimiz iş sahibi oldular. Biz bu yönden de çok mutluyuz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından arkeoloji kursunu başarıyla tamamlayan 10 gence sertifikaları protokol üyeleri tarafından verildi.