Denizli’nin Kale ilçesinde Meslek Yüksekokulunun kampüs binasının yapılması için destekler tüm hızıyla devam ediyor.
Hümeyla Özcan Soylu ve Kevser Nilgün Ulubaşoğlu Kale Meslek Yüksekokulu kampüs binasının yapılması için 11.700 metrekarelik araziyi Kale Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma derneğine hibe etti. Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’nın makamında gerçekleşen protokole; Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı yoğun programı dolayısıyla telefonla katıldı. Hürriyet Mahallesi Kepez Mevkiinde yapılacak kampüs binasının uygun olan bölümüne Kevser Nilgün Ulubaşoğlu’nun babası ve annesi olan Bekir-Sıdıka Özsoy ismi verilecek.
Kale Belediye Başkanı ve Kale Yüksekokul yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İsmail Yarımca, yüksekokul binası çalışmalarının hayırseverlerin desteği ile her geçen gün daha da hızlı ilerlediğini ifade ederek “Geçen sene açılan Kale Meslek Yüksekokulumuzun binası için hayırseverlerimizin hibeleri gücümüze güç katmaya devam ediyor. Hümeyla Özcan Soylu ve Kevser Nilgün Ulubaşoğlu derneğimize ilk bağışta bulunan hayırseverlerimiz yaklaşık 11.700 metrekarelik alanı bağışladılar. Kale adına onlara teşekkür ediyorum.”dedi.
Kaleli Hayırsever Hümeyla Özcan Soylu ve Kevser Nilgün Ulubaşoğlu yaptığı açıklamada ilçenin hayati önem taşıyan Yüksekokulun binasının ilk bağışları yaptıklarından dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.