Acıpayam Körfez Dershanesi ygs de elde ettiği birinciliklerine lys'de de devam etti.
Büşra Emik TM1 ve TM2 puanında, Nihal Ece Kaymak MF1, MF2, MF3 puanında, İlhan Kurt ise, TM3, TS1 ve TS2 alanındaki puan türlerinde Acıpayam  birincisi oldu.

Acıpayam Körfez Dershanesi Müdürü Ünal Üstgelen, yaptığı açıklamada, LYS sınavının erken açıklanmasının sınav stresi yaşayan öğrenciler için çok önemli olduğunu belirterek," Bu başarılar kolay gelmiyor. Başarı, öğrenci, öğretmen ve ailelerin birlikte gösterdikleri fedakarlıklarla gerçekleşiyor. Birincilerin Körfez'den çıkması yaptığımız eğitim ve rehberlik faaliyetlerinin isabetli olduğunu göstermiştir." dedi. Körfez Dershanesi olarak, tercihlerde de bütün öğrencilere kapılarının açık olduğunun altını çizen Üstgelen, "10 Temmuzdan sonra kurumumuza müracaat eden tüm adaylarımızın tercihleriyle yakından ilgilenip profesyonel olarak rehberlik hizmeti vereceğiz." şeklinde konuştu.

Öğrencilerden Büşra Emik ise duygularını şöyle ifade etti. "Sınavlara hazırlanırken hocalarımız ne söylerse onu yapıyorduk. Okul ve dersanede aldığımız eğitimi sürekli tekrar yaparak çalıştık. Küçük fedakarlıklardan kaçmadan, disiplinli çalışmaya özen gösterdik. Yaptığımız sosyal etkinliklerle de kendimize vakit ayırmasını bildik. Allah'a şükür iyi bir derece elde ettik. Başarının sırrının her şeyden önce fedakarlık ve günlük program takibi olduğunu düşünüyorum. Fizik Tedavi veya Hukuk bölümü okumayı düşünüyorum. Ama henüz karar veremedim. Öğretmenlerimle de görüşerek, onlarla beraber karar vermek istiyorum."