Faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Denizli İmam Hatip Mezunları Derneği (DENİMDER), İmam Hatip Lisesi'nin kuruluşunun 50. yılı kapsamında yapacak oldukları faaliyetlerle ilgili Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan'ı bilgilendirdi ve görüş aldı.
 
Denizli İmam Hatip Lisesi'nin kuruluşundan bu yana yarım asır geçtiğini belirten DENİMDER Başkanı Fatih Işık, İmam Hatip Liseleri'nden sadece din görevlisi çıkmadığını, cumhurbaşkanlarının, başbakanların da çıktığını söyledi. Işık, "Denizli İmam Hatip Lisesi ilk kurulan okullardan biri, 50. yıl etkinlerimiz için bir komisyon kurduk. Bu bağlamda etkinliklerimizi en güzel şekilde vatandaşlarımıza sunacağıaz. Bu zamana kadar bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ederiz. 50. yılımızda yapacak olduğumuz etkinliklerde sizleri de aramızda görmek istiyoruz" dedi.



Geçmişte yaşanan güzellikleri 50. yılında çeşitli etkinliklerle vatandaşa sunmanın iyi bir düşünce olduğunu belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "50 yılı devirmek kolay değil, söylemesi kolay yarım asır geride kalmış. Bu tür etkinliklerde geçmişi hatırlamak ve geçmişte yaşayanları tekrar göz önüne getirmek çok güzel bir olay. Sizlere yapacak olduğunuz etkinliklerde başarılar diliyorum." diye konuştu. Başkan Zolan, "İmam Hatip Lisesi'nin kuruluşunun 50. yılını etkinliklerle vatandaşa duyurduğunuz gibi, 100. yılının da aynı heyecanla kutlanacağını temenni ediyorum. 50 yıllık bir eğitim yuvasının Denizli'de bulunması gururlandırıcı." dedi.