Denizli Ticaret Odası heyeti, Türk Polis Teşkilatı’nın 171. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla Denizli İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’ı ziyaret etti. 
Ziyarette, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habib Yıldız, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Önal, Ali İrimağzı, Ahmet Özkan Haybat, Ramazan Çelikkol ve Genel Sekreter Ali Rıza Tekin hazır bulundu.  

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Başkan Necdet Özer, huzur ve güvenliğin sağlanması için polislerin gece gündüz demeden fedakarca görev yaptığını hatırlattı. Son dönemlerde artan terör olayları sonucu şehit düşen emniyet mensuplarına Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm teşkilata da başsağlığı dileklerini ileten Başkan Özer, “Polisliğin zor bir görev olduğunu biliyoruz. Bu kapsamda emniyet mensuplarımızın canlarını feda ederek, terör olaylarının üzerine gitmelerinin yanısıra vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için yaptığı mücadeleler takdire şayandır. Ülkemizin huzuru için bu köklü teşkilatta görev alan emniyet mensuplarımıza ve tüm güvenlik görevlilerimize yaptıkları çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyor ve çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.  

Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Denizli Ticaret Odası’na ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, Emniyet Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 171. kuruluş yıl dönümü kapsamında bir dizi programlar gerçekleştireceklerini söyleyen Namal, “Teşkilat olarak ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak üzere çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Vatan uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle anıyor, yakınlarına ve tüm teşkilatımıza sabırlar diliyorum.” dedi.