Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin ve beraberindeki MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

MÜSİAD'ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Başkan Necdet Özer, Denizli'ye katkı sağlayacak projelerde çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ettiklerini belirterek, “Denizli Ticaret Odası olarak bizler, hiçbir ayrım gözetmeksizin, Denizli adına çalışan tüm sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte hareket ediyoruz. MÜSİAD ile de Denizli ve ülke menfaatleri doğrultusunda ortak çalışmalara imza atabiliriz.” dedi.

Derneklerinin faaliyetleriyle ilgili kısa bilgiler veren MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin ise Başkan Özer’in Denizli Ticaret Odası ve TOBB nezdinde önemli faaliyetlerde bulunduğunu söyledi. Biltekin, “Denizli Ticaret Odası, üyeleri adına önemli hizmetlerde bulunuyor. Ayrıca odalar ve dernekler arasındaki birlik ve beraberlikle yapılan çalışmalarda Denizli Ticaret Odası’nın katkılarının büyük olduğunu görüyoruz. Bunun için de çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.