Denizli Ticaret Odası’nda düzenlenen anlaşma törenine, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Önal ile Ramazan Çelikkol, Finansbank Akdeniz Bölge Müdürü Mehmet Özlü, Finansbank Denizli Şube Müdürü Erdoğan Güzeldal, Finansbank Satış Müdürü Bayram Dikmen, Finansbank Ticari Portföy Yöneticisi Hakan Erol, Finansbank E-finans Yöneticisi Burak Acarbay ve Finansbank Nakit Yönetim Yöneticisi Berkay Gökçe katıldı. 
Finansbank Akdeniz Bölge Müdürü Mehmet Özlü, protokol ile “eFinans’tan e-Fatura’ya Hoş Geldin Kampanyası” başlatılacağını, bu kapsamda Denizli Ticaret Odası’nın tüzel üyelerine çeşitli avantajlar sunacaklarını belirterek, “Kampanyamızdan, faydalanacak Denizli Ticaret Odası tüzel kişi üyelerinin en geç 1 Ocak 2016 tarihi itibariyle eFinans'tan e-Fatura hizmet almaya başlaması gerekmektedir. E-fatura hizmetinden yararlanmaya başlayan üyeler, e-krediye başvurabilecekler. E-krediden; iflas etmemiş, konkordato ilan etmemiş, tasfiyeye girmemiş, devlet ihalelerinden yasaklı olmayan ve faal durumda olan Finansbank’ın belirleyeceği şartlara uygun olan üyeler yararlanabilecektir.” dedi. 
Anlaşmanın hayırlı olmasını temenni eden Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, “Odamız finans sektörü ile özel sektör arasında bir köprü vazifesi kurmuştur. E-fatura ve e-krediden faydalanmak isteyen üyelerimiz için bir fırsat sağladığımızı düşünüyoruz. Bu protokolden birçok üyemizin istifade edeceği kanaatindeyiz. Denizli Ticaret Odası ile Finansbank arasında imzalanan bu protokol, üyelerimiz için hayırlı olsun.” diye konuştu.  
Yapılan konuşmalar sonrasında Başkan Yardımcısı Sarıkaya ve Finansbank Akdeniz Bölge Müdürü Özlü, protokole imza attı.