Denizli Gazeteciler Cemiyeti baykanı, Ümit Varol ve yönetimi kurulu üyeleri Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette DTO Başkanı Özer’e Denizli Gazeteciler Cemiyeti ve Denizli basınına verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, “Denizli Ticaret Odası olarak her zaman Denizli basının ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin yanındasınız. Bu desteğinizden dolayı siz değerli başkana ve yönetiminize teşekkür ederim” dedi.
Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin son yıllarda önemli çalışmalar yaptığını belirten Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer de, “Denizli’de gazeteciler bir çatı altında olması ve birliktelik sağlaması gerçekten çok önemli. Sizlerin yapmış olduğu çalışmaları da yakından takip ediyorum. Denizli Gazeteciler Cemiyeti ve siz değerli yönetim kurulunu çalışmalarından dolayı tebrik ederim” dedi.
Konuşmaların ardından Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’de, Denizlili gazeteciler tarafından çekilmiş olan fotoğrafları hediye etti.