Acıpayam ilçesindeki açılışa Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan,TOBB Yönetim Kurulu Başkanvekili Necdet Özer, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Karakuş, Acıpayam Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sürücüoğlu, Acıpayam Ticaret Odası Meclis Başkanı Ayhan Sargın, Denizli eski Milletvekilleri Mehmet Yüksel ile Kemal Aykurt ve diğer protokol üyeleri katıldı.

DTO Başkanı Necdet Özer, açılış törenine TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle katılamadığını ancak selamlarını gönderdiğini belirterek, Acıpayam’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Özer, hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Acıpayam Ticaret Odamızın yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu aslında Odamızın vizyonunun, hizmet anlayışının bir göstergesi. Çünkü Odamız, üyesine verdiği hizmetin kalitesini arttırmak için fiziki altyapısını güçlendirdi. Oda/borsa başkanları para pul almadan görev yaparlar. Bu makamlar alma değil, verme makamıdır. İnşallah bundan sonraki adım da akreditasyon sürecine girip, 5 yıldız oda olmak. Dünyanın en iyi hizmet üreten odaları arasına girmek. Ben Acıpayam Ticaret Odamızın bunu da yapacağına yürekten inanıyorum. Biz de Denizli Odaları olarak bu süreçte her türlü tecrübemizi kendileri ile paylaşacağız” dedi.


Necdet Özer, şöyle konuştu: “Kültürümüzde ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır.’ sözü vardır. Bugün en hayırlı iş, bir insana iş ve aş vermek. Karnını tok, sırtını pek tutabilmek. İşte bunun yolu da girişimcilikten geçiyor. Türkiye’de her yıl 900 bin genç istihdam piyasasına giriyor. Yani işsizliği bırakın düşürmeyi, aynı seviyede tutmak için her yıl 900 bin gence iş bulmamız lazım. O yüzden bizim girişimci sayımızı hızla arttırmamız gerekiyor. İnşallah burada eğitimi tamamlamış kardeşlerimiz de birer başarılı girişimci olup, yanlarında onlarca insanımıza istihdam sağlayacaklar. Acıpayam’ın, Denizli’nin ve ülkemizin zenginleşmesine katkı verecekler.”
Daha iyi ve konforlu hizmet verebilmek amacıyla yeni hizmet binasına taşındıklarını söyleyen Acıpayam Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sürücüoğlu, “Yeni hizmet binamız, TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katkılarıyla Acıpayam’a kazandırılmıştır. Yaklaşık 500 bin TL’ye mal olan yeni hizmet binamıza, katkıları dolayısıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.


Acıpayam Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sürücüoğlu ve Acıpayam Ticaret Odası Meclis Başkanı Ayhan Sargın, protokol üyelerine günün anısına bir hediye takdim etti. Tören kesilen kurdelenin ardından sona erdi.