Denizli'de, polisin bir eve düzenlediği operasyonda 2 kilo 400 gram kubar ve 98 de birer içimlik olarak sarılmış esrarla yakalanan 3'ü kadın 4 kişi gözaltına alındı. Evin tabanındaki fayansla kaplı gizli bölmede saklanan kubar esrarı, polisin dikkati ortaya çıkardı.

Bir ihbarı değerlendiren Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Karşıyaka Mahallesi'nde yaşayan S.D.'nin (61) uyuşturucu sattığını belirledi. Bir hafta süreyle takibe alınan S.D.'nin evine, dün saat 23.00 sıralarında operasyon düzenlendi. Evi didik, didik arayan polis, banyodaki kirli çamaşır sepeti ile S.D.'nin şalvarının içine bağladığı önlükte toplam 98 birer içimlik paketler halinde esrar ele geçirdi.

Evde aramalara devam eden polislerin dikkatini koridordaki çıkıntılı fayans çekti. Fayansı kaldıran polis, evin tabanındaki zula denilen gizli bölmede 2 kilo 400 gram kubar esrar buldu. Ayrıca evdeki ruhsatsız bir av tüfeği ile uyuşturucu satışından elde edildiği sanılan 1048 TL paraya da el konuldu. Polis ev sahibi S.D., ile aynı evi paylaştığı akrabası N.G. (32) ve boşanmalarına rağmen birlikte yaşadıkları belirlenen S.T. (63) ile eşi Y.K.'yı (66) gözaltına aldı. Bir yaşında bir bebeği olan N.G.'nin eşi R.G.'nin (35) de geçen hafta uyuşturucu satmak suçundan tutuklandığı öğrenildi.

Gözaltına alınan dört şüpheli, işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.