Denizli Ticaret Odası Heyeti, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'yı makamında ziyaret etti.
 Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Meclis Başkanı Mehmet Gökçe, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İmran Eraslan ve Hüseyin Memişoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Önal, Abdullah Yağcı, Habib Yıldız, Mustafa Kurtuluş Sarıkaya ve Oda Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağcı'yı makamında ziyaret etti.
Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Hüseyin Bağcı'nın makamında gerçekleştirilen ziyarette heyet adına konuşma yapan Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, “Denizli’nin, Sanayi ve Ticari gelişimi açısından yaptığımız çalışmalarda, Pamukkale Üniversitesine bilimsel olarak her zaman ihtiyaç duymaktayız. Pamukkale Üniversitesiyle başlamış olan ve başarıyla sürdürdüğümüz Bitki Genetiği ve Tarımsal Biyoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİYOM) gibi ortaklaşa yürüttüğümüz projelerimiz var. Bizler Denizli Ticaret Odası olarak Üniversitemizle işbirliği içerisinde sürdürdüğümüz çalışmaları bundan sonrada devam ettireceğiz. Bu bağlamda Rektörümüz Sayın Hüseyin Bağcı’ya, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.
Rektör Hüseyin Bağcı, Denizli Ticaret Odasının gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Denizli Ticaret Odasıyla çalışmalarımıza istişare içerisinde devam edeceğiz. Bizler açısından Denizli Ticaret Odası çok önemlidir.  Denizli Ticaret Odası sadece Denizli’nin ticaretinde değil, Denizli’deki bütün kurum ve kuruluşların gelişmesinde önemli rol oynamaktadır. Bu güne kadar hangi konu ve taleple Denizli Ticaret Odasına gittiysek, bizlere her zaman inanarak olumlu yanıt verdiler. Şimdi ise yine Ticaret Odasıyla birlikte bu inancı ve güveni sarsmayacak şekilde, şehrin paydaşları olarak çeşitli istişarelerle, elimizden geleni yapmaya devam edeceğimize inanıyorum” dedi.