12 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimleri ülkemiz ve Denizli adına geleceğimiz için çok fazla önem taşıyor. İstikrarın bozulmasını istemiyoruz, koalisyonlu yönetimlerden çok çektik, tekrar o günlere dönmeyelim, ülkenin kanını emenlerin peşi bırakılmasın, çeşit çeşit dolaplar çevirip ülkenin başını pislikten çıkarmayanlara prim verilmesin, banka hortumlayanlara, milletin parasını çarçur edenlere tekrar gün doğmasın. Her ne kadar ülkemin değerli medyası bu olaylara tersinden baksa da, bu kervan yürümeye devam edecek. İnşallah bundan sonra Güzel Ülkemin dünya ülkelerine karşı başı dik, gönlü pek olacak. Kitap yazanların hapse atılmasını istemediğimiz gibi, şiir okuyanların da hapse atılmasını istemiyoruz bundan sonra. İstikrarı kim getirirse onu desteklemeye devam edecek bu ülke insanı. Bu ister AK Parti, ister başka bir parti olsun farketmez doğru olanı baş üstünde tutacak insanımız.



Denizli’de aday adaylarında heyecan devam ediyor. Her ne kadar temayüller belli olsa da kesin listeler parti merkezlerinden gelecek. Tahminler doğru gidiyor şu anda, parti yönetimlerinden bir sürpriz çıkmazsa tabi. 



Hangi partiden kim seçilirse seçilsin, vatandaş olarak bizim isteğimiz, Milletin Meclisi’nde bizi en iyi şekilde temsil elmeli, boyunduruk altına girmemeli, kim ne karar alırsa alsın mecliste her zaman hazır bulunmalı, ülkenin gündemiyle ilgilenmeli belki, ama Denizli’nin sorunlarını en hızlı şekilde Ankara’ya taşımalı, buradan eski DP, şimdi Has Parti Milletvekili Ümmet Kandoğan’ı bir kez daha mecliste yaptığı dik duruştan dolayı tebrik ediyoruz.  Dik duramayanlar ‘eski milletvekili’ tabiriyle anılmaktan başka övünecek bir şeyi olmayanlar olacaklar.



12 Haziran seçimleri için her parti kendine göre bir çalışma içine girmiş durumda. Kendilerine Allah’tan kolaylıklar, muvaffakiyetler diliyoruz.



- - - -