Denizli'nin Çivril ilçesinde etkili olan kar yağışı ile hastanenin içerisi sular içinde kaldı ve duvarları aşırı nemden dolayı kabarmaya başladı. Çivril’de yapılan yeni devlet hastanesi hizmete açılmadan dökülmeye başladı. Denizli’nin Çivril İlçesi’nde bulunan Devlet Hastanesi binası için depreme dayanıksız olduğu için yıkım kararı aldı. İlçeye yeni bir hastane binasının kazandırılması için harekete geçen Kamu Hastaneleri Birliği, ilçeye yeni bir hastanenin yapılması kararını aldı. Alınan karar ile birlikte kısa sürede ihalesi yapılan bina, firma tarafından yapılarak tamamlandı. 2016 yılının sonunda hizmete açılması beklenin bina, hizmete açılmadan dökülmeye başladı. 
 
HASTANE SULAR İÇİNDE KALDI 

Yeni yapılan Çivril Devlet Hastanesi binası yapılmadan dökülmeye başladı. Geçtiğimiz hafta etkili olan kar ve yağmur yağışlarının ardından hastane sular içerisinde kaldı. Çatılan gelen sular ile birlikte hastanenin birçok odası sular içerisinde kalırken, tavan kaplamaları da dökülmeye başladı. Hastanenin duvarları da dışarıdan aldığı nemle kabarmaya başladı.  
 
AÇILMADAN DÖKÜLDÜ 

Yeni hastane binasında yaşanan sıkıntılardan dolayı, hastane banyoları, ameliyathaneleri, acil müdahale odası, ebe odası, yoğun bakım odası, morg ve koridorları tamamen kullanılamaz hale geldi. Şimdi yetkililerin daha hizmete açılmadan dökülmeye başlayan binayla ilgili ne yapacakları merak ediliyor.