Denizli'nin Çardak ilçesinde bu yıl 7.'si düzenlenen Acıgöl Kültür Sanat ve Flamingo Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festivalin ikinci gününe katılan Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve diğer protokol üyeleri trap atışlarında şanslarını denedi.
Festivale Vali Erkmen, Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Mithat Ekici ve Mehmet Salih Erdoğan, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, Çardak Kaymakamı Murat Ertekin, Bozkurt Kaymakamı Hakan Ezgi, Çardak Belediye Başkanı Mustafa Kocazeybek ve vatandaşlar katıldı.

Göz Mevkiinde düzenlenen etkinliklerde çeşitli ikramlarda bulunuldu. Daha sonra atış poligonunda trap atışları yarışması yapıldı. Antalya, Manisa Burdur, Denizli, Isparta ve Aydın İllerinden yaklaşık 50 sporcu yıldızlar, erkekler ve bayanlar kategorisinde yarıştı. Yarışmalarda protokol üyeleri de şanslarını denedi. Vali Erkmen, Başkan Zeybekci, Kaymakamlar Ertekin, Ezgi ve Çardak Belediye Başkanı Kocazeybek poligonda atış yaptı. Protokol üyelerinin isabetli atışları katılımcılardan alkış aldı.

3 gün süren 7. Acıgöl Kültür Sanat ve Flamingo Festivali, yarın sona erecek.