Denizli'nin Çameli İlçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı yolları kapatırken, yolda mahsur kalan vatandaşların imdadına Çameli belediyesi ekipleri yetişti. 24 saat boyunca görev yapan Karla Mücadele ekipleri, yol açma ve temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çameli İlçesi Gökçeyaka Mahallesi Ekizci Mevkii’nde yaşayan ailemiz Gökçeyaka Mahallesi Ekizci Mevkii’ne giden servis aracı bulamaması ve yoldaki kar nedeniyle Çameli Belediyesi'nden yardım isteyerek Belediye ekipleri tarafından İlçe Merkezinden Gökçeyaka Mahallesi Ekizci Mevkii’ne ulaşımını güvenli bir şekilde belediye tarafından sağlandığı belirtildi.

ÖNCE İNSAN
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Konu ile yaptığı açıklama'da "Çameli Belediyesi sadece alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile değil sosyal belediyecilik hizmetlerinden önce insan önce hizmet anlaşıyla vatandaşlarımızın taleplerini ve mağduriyetlerini ön planda tutmaktadır. Bu Kapsamda Gökçeyaka Mahallesi Ekizci Mevkii’nde yaşayan ailemizi ilçemiz genelinde yaşanan kış şartlarından dolayı ulaşım imkânı sağlayamadığından belediye ekiplerimizin koordineli çalışması sayesinde evlerine güvenli bir şekilde ulaştırılması sağlanmıştır.” dedi.