Maçtan sonra Çal Belediyespor otobüsünün taşlanmasının, taraftarlarına saldırılmasının kabul edilemez olduğunu söyleyen Başkan Yardımcısı Süleyman Semerci, hiç kimsenin Çal ile Serinhisar arasındaki dostluğu bozamayacağını söyledi. Çal Garası’nın Başkan Yardımcısı Semerci, “Yaşanan olaylar, Serinhisarspor ile ilişkilerimizi, dostluğumuzu bozamaz. Kendini bilmez bir gurubun çıkardığı olaylar sağ duyulu Serinhisarlılar ile yöneticilerini de üzdü. Biz artık önümüze bakıyoruz. Bir daha böyle tatsızlıkların yaşanmamasını diliyoruz. Bu toplum birliğini, dirliğini koruyacaksa öncelikle birbirine tahammüllü olacak ” dedi.


"20.5 AÇIKLAMASI"
Çal Belediyespor Başkan Yardımcısı Süleyman Semerci, Çal Garası 20,5 taraftar grubunun ismine yanlış anlamalar nedeniyle bazı tepkiler olduğunu söyledi.
Çal’ı Denizli’den ayırmanın ve farklı görmenin akıl tutulması olacağını dile getiren Semerci, “20,5 isminin Denizli’den soyutlanıldığı yorumlarına neden oluyor Denizlispor ve Denizli, koca bir Çınar ise biz o Çınar’ın sadece bir dalıyız, bırakın Çal’ı Denizli’den ayırmayı, biz kendimizi Denizlispor’un alt yapısı gibi görüyoruz.20,5 ismini taraftarlarımız uygun görmüş bu ismi 20,5 isminin Denizli’den ayrıştırıldığını iddia edenler haksızlık yapıyor. Elbette hepimizin yüreği 20(Denizlispor) için atıyor” diye konuştu.