1983 yılında sultanhamam’da faaliyetine başlayan Hüseyin Albayrak 1999 yılında şu anki markası olan İrem bebeyi kurarak anne bebek ve çocuk ürünlerinde toptan ve perakende mağazacılık hizmeti vermektedir.

     ilk mağazasını Zeytinburnu ’ da açan İrem bebe Afyon mağazası dahil olmak üzere 8 şubesi 5000 m2 satış alanı ve 40 çalışanıyla sektörün lider firmasıdır.  İrem bebe bebek mamasından, bebek  arabasına, oyuncak çeşitlerinden tekstile 15.000 farklı ürün çeşidiyle yeni yatırımcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

  Satış ağını genişletmeyi hedefleyen İrem bebe her ile bir bayilik vererek kalitesini tüm anne ve babalara sunmak için franchise verme maliyetlerini düşürerek küçük bütçeli yatırımcıları da geleceği olan iyi bir iş sahibi yapmaya davet ediyor.

İrem bebe bayilerine sağladığı stoksuz çalışma rahatlığı, tüm dünya markası bebek ürünlerini tek bir çatı altından karşılama kolaylığı, reklam, eğitim, otomasyon gibi konularda destek vermektedir. İrem bebe risksiz bir sektörde orta ölçekli bir yatırım miktarıyla ticaret yapmak isteyenlerin tercihlerinin başında gelmektedir.

BELİRLİ KRİTERLERİNİZ VAR MI?

75m2 ve üzerinde, ana artellerde, şehir merkezlerinde, ana caddelerde ve alışveriş merkezlerinde bulunan mağazalar tercih edilmektedir.

Herhangi bir ürün kotası olmamakla beraber mağazalardaki stok yalnızca reyonlarda teşhir edilen ürünlerle sınırlandırabilir.

Böylelikle tercih ettikleri ürünlerden koli bazında sipariş verme zorunluluğu olmadığı için bayilerimizin hem satınalım gücü artmakta hem de günümüzün rekabet koşullarında müşterilerin çok çeşit bulabildikleri mağazalar yaratılıp yüksek bir stok satış devir hızına ulaşılmaktadır.

Tarafımızca belli olan dekor, stok ve satış programları kullanılmalı ve şirket politikalarına paralel yönetim anlayışı hakim  olmalıdır.

VERDİĞİNİZ HİZMETE OLAN İLGİYİ DEĞERLENDİRİR MİSİNİZ? BU ALANDA NASIL BİR PAZAR OLUŞTU?

Nüfusun % 57 sının evli olduğu ülkemizde çalışan kadın sayısının da hızla artmasıyla birlikte sektörün patronu kadın ve çocuklar oldu.

Ülkemizdeki gelenek ve göreneklere paralel olarak doğan bir çocuğa sadece anne ve babası değil ihtiyaçlarını tüm çevresi karşılamaya gönüllüdür. Ve alınan hediyeler ailelerin kalabalık çevreleriyle beraber daha da artmaktadır.

Yapılan araştırmalara göre olağan krizlerden en az etkilenen sektör bebek sektörüdür. Bunun sebebi olarak ortalama bir gelir seviyesine sahip olan ailelerin çocuklarını öncelik olarak görmeleri ve çocuklara yaptıkları harcamalarda kesinlikle kısıntı yapmamalıdır.

Yetişkin bireylerin aksine bebekler sürekli ve hızlı bir gelişim içerisinde olduklarından dolayı emzikten oyuncağa, tekstil ürünlerinden mamalara kadar sayısız ürün ve çeşitlerini kullanmaktadırlar.

Hamilelik döneminde anne adaylarının değişen fizyolojilerine bağlı olarak ürün gamımızda bulunan tekstil, kozmetik ve bakım ürünü ihtiyaçlarından dolayı annelerde sektörün tam içindedirler.

BAYİLİK İÇİN NE GİBİ YATIRIMLAR YAPILMASI GEREKİYOR? TOPLAM YATIRIM MİKTARI NEDİR?

Bu sektörün bir parçası olmak istiyorsanız; ortalama 100 m2 mağaza için isim hakkı, dekorasyon ve oluşturulacak ürünlerin toplam maliyeti yaklaşık olarak 120.000 TL dir.

AYLIK ELDE EDİLEBİLİCEK TAHMİNİ CİRO (MİNİMUM MAXİMUM) NEDİR?

100 m2 bir mağazanın minimum 40.000 TL yapması gerekir. Maximum ciroda yaklaşık 70.00 TL dir.

BU İŞİN KAR MARJI HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ?

Ürün çeşitlerine göre kar marjı %30 ila %100 ün üzerine çıkmaktadır.(Emzik ve Biberon çeşitleri:%40 Tekstil %100)

BAŞVURU İÇİN TELEFON NUMARASI:

Murat ACER / İrem Bebe Franchise Direktörü / GSM: 0 530 763 21 51