Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Denizli Valiliği Tarafından Şehit Aileleri, Gazi ve Yakınları İçin Düzenlenen İftar Yemeğine Katıldı.
Ankara'dan karayoluyla akşam saatlerinde Denizli'ye gelen Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, önce Denizli Belediyesi'ni ziyaret etti. Ardından Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ile birlikte Akköy İlçesi'ne gitti. Akköy'de Kaymakam Sabri Uzun ve AK Parti'li Belediye Başkanı Abdullah Kılbıyık'ın karşıladığı Bakan Kavaf, çay bahçesinde vatandaşlara hükümetin icraatlarını anlattı. Devleti halka hizmet etme aracı olarak gören hükümetin, bu çerçevede, Türkiye'nin her yerinde yatırımlara devam ettiğini söyleyen Bakan Kavaf, "Amacımız, felsefemiz, insanı yaşat ki devlet yaşasın, insanımızın hayat standardını iyileştirmek, insanımızın gelirini artırmak, çocuklarımızın sürdürülebilir eğitim almasını sağlamak. Bütün bunun için devletimizin kaynaklarını size bu hizmeti sunabilecek altyapı yatırımlarına ve hizmete dönüştürme gayreti içerisindeyiz. Ülkenin 10 yıl önceki, 8 yıl önceki halini hep beraber biliyoruz. Yapılanları da bizzat hayatımızda konfor olarak yaşıyoruz, hissediyoruz. Bu çerçevede de sizlerin huzuruna geliyoruz" dedi. Bakan Kavaf, konuşmasının ardından vatandaşların sorunlarını dinledi.

Bakan Kavaf ve beraberindekiler daha sonra Polisevi'ne geçerek Denizli Valiliği tarafından şehit aileleri, gazi ve yakınları için düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Bakan Kavaf, burada yaptığı konuşmada şehitlerin ve yakınlarının sadece Ramazan ayı ve iftar yemeklerinde hatırlanmadığını söyleyerek, "Şehit aileleri, gazi ve yakınları bize bırakılan değerli emanetlerdir. Devletimiz her an bütün imkanlarıyla onların yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir" dedi.