Muğla Emniyet Müdürlüğü Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği'ne bağlı ekipler turizm sezonu öncesinde Fethiye'de planlı uyuşturucu operasyonu yaptı. Fethiye ile Antalya ve Burdur illerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda 6 kişi gözaltına alınırken, 2 kilogram 550 gram esrar maddesine el konuldu.

 Yaklaşmakta olan turizm sezonu öncesinde polis zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Planlı olarak çalışma yapan Fethiye KOM Grup Amirliği ekipleri, Muğla'nın Fethiye ilçesindeki eğlence mekânlarına uyuşturucu satmaya hazırlanan sokak satıcısı diye nitelendirilen kişilere yönelik operasyon başlattı.  Antalya ve Burdur illerinde de eş zamanlı olarak başlatılan operasyonlarda, uyuşturucu kullanan şahıslara küçük parçalar halinde uyuşturucu sattıkları belirlenen 6 kişiyi gözaltına aldı. 2 kilo 550 gram esrar maddesi ile birlikte ele geçirilen M.A.K., N.K., E.Ö., O.D., M.T. ve Ş.O. isimli şahısların turizm sezonunda yaşanacak olan nüfus yoğunluğunu fırsat bilerek eğlence mekanlarında piyasaya sürmek için uyuşturucu madde üretim ve teminine gittikleri öğrenildi.

        Yakalanan şahıslar sorguları için emniyete götürülürken, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.