Denizli'de, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nun eşi Hacer Subaşıoğlu'nun kullandığı otomobil minibüsle çarpıştı. Kazada sürücü ile Hacer Subaşıoğlu ve otomobilde bulunan 2 çocuğu ile minibüs şoförü ve araçtaki bir yolcu yaralandı. 

Kaza, bugün saat 17.30 sıralarında, Merkezefendi Mahallesi Saki Kavşağı'nda meydana geldi. Çınar sokaktan kavşağa kontrolsüz giren Onur Timur'un kullandığı 05 S 5053 plakalı minibüsle, Şehit Öğretmen Yusuf Batur Caddesi'nden gelen Hacer Subaşıoğlu'nun kullandığı 20 ARA 77 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Hacer Subaşıoğlu ve 12 yaşındaki oğlu Ömer Rauf Subaşıoğlu ile kızı 5 yaşındaki Ayşe Subaşıoğlu yaralandı. Minibüs sürücüsü Onur Timur ile yanındaki yolcu Mehmet Kaz ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Otomobilde sıkışan Subaşıoğlu ve iki çocuğunu, olay yerine gelen itfaiye ekipleri kurtardı. 

Ambulansla Özel Sağlık Hastanesi'ne kaldırılan Hacer Subaşıoğlu ile iki çocuğunun vücutlarının çeşitli yerlerinden kırıklar olduğu ancak hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Minibüsteki yaralılar ise Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kaza haberini duyunca hemen hastaneye gitti. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.