Edinilen Bbilgiye göre Denizli'de yaşanan olay, Cumartesi saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Gökhan Bayram, sebebi henüz belirlenmeyen nedenden dolayı akşam saatlerinde Gümüşler Yeni Mahalle mezarlığına giderek babasının mezarı başında intihar etti.
İntihardan önce sosyal medya üzerinden, “Herkes hakkını helal etsin ben babamın yanına gidiyorum. Ölümümden kimse sorumlu değildir, tek sorun bu dünyada yer almam babamla helalleşiyorum aşağı gümüşler mezarlığı” şeklinde paylaştığı mesajdan kısa süre sonra silahla intihar etti. Akraba ve arkadaşlarının ilkönce paylaştığı mesaja inanmadıkları ve daha sonra defalarca telefonunu aramalarına rağmen telefonunu açmayan Gökhan Bayram, babasının mezarı başında canına kıydı. Olay yerine giden akrabaları korkunç olayla karşılaştı. Emniyet güçlerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından intiharla ilgili inceleme başlattı.
Otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Gökhan Bayram, Pazar günü öğle namazından sonra Gümüşler Yeni Mahalle Mezarlığı’nda babasının yanına defnedildi.