Antalya’dan ailesi ve yakınlarıyla bayram ziyaretine giden Ramazan Gökduru (39), kullandığı 07 AVM 19 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini henüz bilinmeyen nedenle Mahmutgazi Köyü yakınlarında kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil savrularak yol kenarındaki ceviz ağacına çarptı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ve aynı zamanda Antalya’daki bir öğrenci yurdunda müdür olarak görev yapan Ramazan Gökduru, yanındaki oğlu Hilmi Emirhan Gökduru (8) ve yeğeni Hilmi Tunahan Gökduru (12) olay yerinde hayatını kaybetti. Eşi Havva Gökduru (38) ile diğer yeğenleri Abdullah Gökduru (27), Abdurrahman Gökduru (19), Rüveyda Beren Gökduru (4), Ahmet Selimhan Gökduru (2) ağır yaralandı. Ambulanslarla yaralılar, Denizli Devlet Hastanesi ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Ölü Sayısı 5’e Yükseldi
Kazada hayatını kaybeden vatandaşların kimlikleri belli olurken gelen ilk haberlerde ölü sayısı 3 olarak verilirken edinilen bilgilere göre Denizli Devlet Hastanesi ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan 2’si de hayatını kaybetti ve ölü sayısı 5’e yükseldi. Kaza yapan aracın içinde bulunan 2 yaşındaki Ahmet Selimhan Gökduru’nun hayatta olduğu iddia edildi.

Gökduru Ailesi Çal Hançalarlı

İsabey’de meydana gelen korkunç kazada Gökduru ailesinin birçok ferdi yaşamını yitirdi. Gökduru ailesinin Çal İlçesi’nin Hançalar Mahallesi’nden olduğu belirlendi.