Olay sabaha karşı 05.00 sıralarında Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hemen arkasında bulunan dijital baskı yapan bir iş yerinde meydana geldi. Kafalarına kar maskesi geçiren 3 hırsız, Gençaslan Dijital Baskı Merkezi’nin önüne geldi. İlk olarak iş yeri önünde bir süre bekleyen 3 kişi daha sonra kapıyı ellerindeki kesici ve delici aletlerle zorlamaya başladı. Uzun süre kapıyı açamayan hırsızlar daha sonra kapıyı iterek açmaya çalıştı. Uzun süren çabanın ardından kapıyı açan 3 hırsız daha sonra içeri girdi. 

KARDA YÜRÜMEKTE ZORLANDI
İlk olarak LCD televizyonların olduğu bölgeye yönelen 2 hırsız, televizyonları yerinden sökmeye çalışırken, 1 kişi ise kapıda bekledi. Kısa sürede televizyonları yerinden söken hırsızlar daha sonra dışarıya çıktı. Yağan kardan dolayı kayganlaşan yolda yürümekte zorlanan bir hırsız yere düşerken, arkadaşı tarafından yerden kaldırılarak gözden kayboldu.

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI
Olayın ardından sabah saatlerinde iş yerine gelen Hakan Gençaslan büyük şaşkınlık yaşadı. Kapının açık olduğunu görünce hırsızlık olayının aklına geldiğini belirten Gençaslan, "Sabah iş yerini açtığımda kapının açık olduğunu gördüm. Baktım televizyonları çalmışlar. Hemen polis ekiplerine haber verdim. Onlar olayla ilgili tutanak tuttu. Güvenlik kamerası görüntülerini izlediğimizde 3 kişinin 2 adet LCD televizyonu aldığını gördük. Bu şahısların bir an evvel yakalanmasını istiyorum" dedi.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.