Denizli, son bir ayda adeta kanlı bir tablo ortaya çıktı. Ardı ardına yaşanan  intiharlar ve  cinayetlerle toplumda  ciddi bir şekilde şok yaşandı. Birçok kişi ardı ardına yaşananlar sonrası  "Bu durum nedir?" diyerek olaylar karşısında şaşkınlığını açığa vururken, yaşananlardan tedirgin olmayan ise yok.  Ekim başında ilk intihar haberi kent merkezinden geldi.  Antalya yolu üzerinden bir üst geçitten 23 yaşındaki Beyhan K. isimli genç kız kendisini aşağı atarak yaşamına son vermişti. Bu olayın hemen ardından 9 Ekim'de cinnet getiren 37 yaşındaki Feryal Ö. apartmanın 6. katındaki evinin balkonundan ilk olarak 3 yaşandaki kızını boşluğa bıraktıktan sonra kendiside atlayarak intihar etmiş, olay kentte derin izler bırakmıştı. 12 Ekim'de ise Acıpayam’ı sarsan 15 yaşındaki bir çocuğun katil damgası yediği olayda yasak aşk iddiası gündeme geldi.
ACIPAYAM BU CİNAYETİ KONUŞMUŞTU
 İntihar olaylarının yanı sıra bir cinayet haberi de Acıpayam'dan gelmişti. Kahvehaneci  57 yaşındaki Hüseyin Tekin’i pompalı tüfekle öldüren 15 yaşındaki M.K’nin cinayeti annesiyle ilişkisi olduğu için işlediği ileri sürüldü. 

PAÜ İNTİHARLARLA SARSILDI
Ekim ortalarında ise bin intihar haberi daha gelmişti. Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde Hemşirelik Bölümü okuyan 3. sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Fatma Y,  yaşadığı veni tavanına kendini iple asarak intiharı seçti. Bu olayın şoku atlatılmadan Pamukkale Üniversitesi'nden Kasım başında bir intihar haberi daha geldi. 37 yaşındaki Yrd. Doç. Dr. Havva C, PAÜ Hastanesi'ndeki odasında kendisine ilaç enjekte ederek intihar tmiş şekilde bulundu. PAÜ camiası ve Denizli'de yine olay şok etkisi yarattı. Olayın ardından 3 gün sonra ise Denizli merkezde esnaf olan 65 yaşındaki Mehmet Ali G, Honaz'da annesine ait kullanılmayan evde kendini evin tavanına iple asarak intihar etmiş şekilde bulundu. Olayın bir gün sonrası 11 Kasım'da bir intihar haberi de Pamukkale İlçesi Akköy mahallesi'nden geldi. Bunalımda olduğu ileri sürülen 27 yaşındaki S.K., yine evinde tavana kendisini asmış şekilde ailesi tarafından bulundu. Ertesi gün ise aynı ilçenin Karakova Mahallesi'nde 51 yaşındaki Abdullah B, yine kendisini asarak intihar ettiği belirlendi. 

KORKUNÇ CİNAYET
Denizli 13 Kasım'a ise korkunç bir cinayet haberiyle uyandı. Bağbaşı Kent Ormanı’nda toprağa gömülü bir cesedin bulunmasının ardından yapılan kazıda 16 yaşındaki Onur S’ın cesedine ulaşıldı. Otopside Onur S’ın yapılan otopsisinde 65 bıçak darbesi aldığı ve henüz ölmeden toprağa diri diri gömüldüğü ortaya çıktı. Vahşice cinayetin Onur S’nin  ilişkisi olduğu belirtilen kızın ağabeyi Akın T. ile  baba Ahmet T.’nin işlediği ileri sürülerek yakalandı. Dava ise sürüyor. 

İNTİHARLAR DERİNDEN YARALIYOR
Denizli geçtiğimiz gün ise, yine  üzüntü veren bir intihar haberiyle çalkalandı. Otizm hastası olan ve daha 14 yaşında bulunan M.S.Y, intihar etti. Engelli çocuğun kendisini evlerinin balkonunun tavana iple asarak intihar ettiği öğrenildi. Dün ise bir intihar haberiyle daha çalkalandı.  Olay Kuşpınar mahallesinde bir evde meydana geldi. 33 yaşında iki çocuk annesi S.A., evde bulunan silahla kendini vurdu. Genç kadın hayatını kaybetti. 
Son bir ayda ortaya çıkan vahim tablo ise toplumda ciddi korku havasına dönüştü.