Denizli'de ikinci evliliğini yaptığı 28 yaşındaki Sefa S.'nin kendisinden boşanmak istemesi nedeniyle bunalıma giren ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen aynı yaştaki eşi Nimet S., biri 3, diğeri 6 yaşındaki iki çocuğunu bıçakla rehin alıp, öldürmekle tehdit etti. Polisin yaklaşık bir saat süren çabası sonucu ikna olarak elindeki bıçağı bırakan Nimet S., polis merkezine götürülürken, evin önünde bekleyen eşine de saldırmak istedi.
İki çocuk annesi Nimet S., bir yıl önce tanıştığı Sefa S. ile ikinci evliliğini yaptı. Ancak genç çift arasında zamanla sorunlar yaşanmaya başladı. Bir süre önce aralarındaki tartışmalar artınca Sefa S., boşanmak istediğini söyledi. Bunun üzerine bunalıma giren ve psikolojik tedavi görmeye başlayan Nimet S., evi terkedip, ilk evliliğinden olan iki çocuğuyla kadın sığınma evine yerleşti. Bir süre kadın sığınma evinde kalan Nimet S., çocuklarıyla dün öğle saatlerinde Merkezefendi İlçesi, İlbade Mahallesi, 107 Sokak'taki evine döndü. Ancak eşinin boşanmakta kararlı olduğunu öğrenince sinirlenen Nimet S., oğlu H.S. (6) ve kızı Ş.S.'yi (3) bıçakla rehin aldı. Bunun üzerine Sefa S., durumu polise bildirdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri, genç kadını, elindeki bıçağı bırakması için ikna etmeye çalıştı. Ancak Nimet S.'nin, yanına kimseyi yaklaştırmayıp, elindeki bıçağı sık sık çocuklarının boğazına dayaması, yürekleri ağza getirdi. Polisin, bir saat süren çabası sonucu ikna olan Nimet S. elindeki bıçağı yere atıp, korkudan ağlayan iki çocuğunu serbest bıraktı.
İfadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürülmek istenen Nimet S., evin önünde bekleyen eşi Sefa S.'yi görünce üzerine yürüyüp, saldırmak istedi. Öfkeli genç kadını polisler güçlükle engelleyebildi. Nimet S., daha sonra çocuklarıyla birlikte polis merkezine götürüldü.
Eşine karşı hiçbir şekilde şiddet uygulamadığını belirten Sefa S., "Kendisinin psikolojik sorunları var. Sürekli sorun çıkartıp, beni öldürmekle tehdit ediyor. Bu nedenle boşanmak istedim. Ancak, bu defa da çocukları rehin aldı. Çaresiz polisi aramak zorunda kaldım" dedi.