Dün meydana gelen kazada Denizli'nin Pamukkale ilçesi Kınıklı üst geçidi yakınlarında üst geçidi kullanmayan genç bir kız alt yoldan karşıya geçmek istemesi sonucu yaralanmıştı. Çarpmanın etkisiyle genç kız ağır yaralanarak hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alınmıştı. Dünkü haberimizde belirttiğimiz gibi genç kızın kaburgalarında kırıklar oluştuğu belirtilmişti.

Genç kıza çarpan sürücü ise olay yerinden kaçmıştı. Genç kızın yoğun bakımda olduğu için ismi ve yaşı da öğrenilememişti. Fakat genç kızın üniversite öğrencisi olduğunu sizlere haber olarak aktarmıştık.

HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU
Öğrenci olan genç kız doktorların tüm müdahalesine rağmen hayata tutunamadı ve 20-21 yaşlarında hayata  gözlerini yumdu. Genç kızın Pamukkale Üniversitesi, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatı öğrencisi 21 yaşında Ankara’da ikamet eden ve buraya okumaya gelen Tuğçe G. olduğu öğrenildi. Bu acı haber okul arkadaşları ve ailesini yasa boğarken, genç kızın ailesi hayatını kaybeden kızlarının cansız bedenini hastaneden alarak Ankara’ya götürdü.

SÜRÜCÜ TESLİM OLDU
Dün genç kıza çarpıp kaçan sürücü ise bugün emniyet müdürlüğüne giderek teslim oldu. Henüz ismi ve yaşı açıklanmayan sürücünün şoka girip korktuğu için olay yerinden kaçtığı iddia edildi. Sürücünün ifadesi alınmak üzere gözaltına alındığı öğrenildi.

SERBEST BIRAKIDI
Yine iddialara göre, gözaltına alına sürücü ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Kazaya karışan sürücü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Aile ise olayla ilgili olarak yeniden dava açmaya hazırlandığı iddia edildi.