Denizli’de bir kişi, evli olan ablasının başka erkeklerle ilişkisi olduğunu iddia ederek, bıçakla boğazını keserek öldürdü.
Olay gece geç saatlerde Atalar Mahallesi 1335 Sokak’ta meydana geldi. Evli olan ablasının evine giden Mustafa Ö. (21), bir anda ablası Nazmiye Sönmez (23) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından ablasını elleriyle boğmaya çalışan Mustafa Ö., bunu başaramayınca mutfaktan aldığı bıçağı ablasına doğru sallamaya başladı. Ablasını bıçak darbeleriyle etkisiz hale getiren Mustafa Ö., daha sonra genç kadının boğazını kesti. Ablası Nazmiye Sönmez’i öldürdükten sonra başından ayrılmayan Mustafa Ö., bir süre cesedin başında bekledi. Daha sonra işten eve gelen Nazmiye Sönmez’in eşi İrfan Sönmez, eşini kanlar içinde görünce eve 112 acil servis ambulansını çağırdı. Olay yerine gelen 112 ekipleri genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, ablasını öldüren ve başından ayrılmayan Mustafa Ö’yü gözaltına aldı.
Cinayetin ardından evde incelemelerde bulunan olay yeri inceleme ekipleri, olayla ilgili delil topladı. Genç kızın annesi de kapının önünde oturarak uzun süre gözyaşı dökerken, anneyi yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Evin içinde yapılan işlemlerin ardından kardeşi tarafından öldürülen Nazmiye Sönmez’in cesedi ceanze nakil aracına taşındı. Bu esnada yakınalrı evin etrafından uzaklaştırılırken, talihisz kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.