İddiaya göre, Denizli'nin Pamukkale İlçesi Atatürk caddesinde bugün saat 19.30 sıralarında trafikte 49 (Muş) plakalı Çetin isimli araç sürücüsü otomobili arızalandığı, benzini bittiği iddiasıyla manevra yapmaya çalışırken, o sırada Ahmet isimli kişi Atatürk caddesinde bulunan kardeşini Mustafa'nın evine gelip çocuklarını almak için park halinde yolun kenarında bekledi. Park halinde bekleyen Ahmet ile Çetin'in arasında trafik yüzünden sözlü tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesinin ardından 49 plakalı otomobil sürücüsü görgü tanıklarının ifadesine göre, yanında bulunan silaha uzandı ve arabanın içinde bulunan kişilerin 'Çetin yapma, Çetin sakin ol' demelerinden dolayı Çetin isimli kişi silahı çekmekten vazgeçti.

Atatürk caddesindeki vatandaşlar "her gün bir kaza oluyor. Arabalarımıza çarpıp kaçıyorlar. Her gün bir tartışma önüne gelen belinde silahla geziyor. Daha 2 hafta önce kuru sıkı silahlı kavga olmuştu buda ikincisi olacaktı bir önlem alınması lazım" dedi.

İhbar üzerine olay yerine kısa sürede polis ekipleri intikal etti. Polis şikayetçi kişilerin ifadesi alınmak üzere emniyete götürdü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.