Denizli'nin Pamukkale İlçesi Bağbaşı Zeytinköy mahallesi, Vakıf caddesi üzerinde bulunan bir evde 55 ila 60 yaşlarında olduğu ileri sürülen Sevim Sağdıç isimli kadın göğsünden aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Olay sonrası hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri kadının evinde inceleme devam ederken, emniyet güçleri kadının eşini, oğlunu ve kızını gözaltına aldı. Cinayet ile ilgili Denizli Emniyettinde işlemlerin devam edildiği ifade edildi.

SON DAKİKA AYRINTILARI:
Denizli'nin Pamukkale İlçesi Zeytintöy Mahallesi Vakfı caddesi’nde Sağdıç apartmanının üçüncü katında meydana geldi.
İddiaya göre, eve gelen Seda Sağdıç, annesi Sevim Sağdıç’ın kanlar içinde bulunan cesedini kapının giriş kısmında buldu. Seda Sağdıç’ın Sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine kısa sürede gelen ambulansla Sevim Sağdıç, Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Daha sonra olay yerine polis ekipleri, olay yeri inceleme gönderildi. Bıçaklanarak öldürülen Sevim Sağdıç’ın boğazında da sıkma izi olduğu, yatak odasında bıçaklandığı ardından da kapıya kadar sürüklenerek geldiği belirtildi.

Kız Seda Sağdıç tarafından da kapının önünde kalbinin üzerine saplanmış bıçakla bulunduğu belirtildi. Ayrıyetten olaya da intihar süsü vermek amaçlı mutfakta bulunan doğalgazın açık bırakıldığı ifade edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, eve girerek detaylı incelemelerde buludu. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, Sağdıç’ın eşi oto tamircisi Saygın Sağdıç ile oğlu Semih Sağdıç ve kızı Seda Sağdıç’ı gözaltına aldı.

Cinayetin aile içinde mi yoksa başka birisi tarafından mı işlendiği araştırılıyor.