Denizli’de de Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş ve Trafik ekipleri eş zamanlı olarak kentin birçok noktasında vatandaşlara yönelik huzur operasyonu gerçekleştirdi. Çivril ilçesinde apılan Huzur Operasyonunda Denizli asfaltı üzerinde uygulama noktası oluşturulurken şehre giriş çıkışlar kontrol altına alındı. Yaklaşık 2 saat süren denetimlerde 98 araç, 159 şahıs kontrol edilip sorgulanırken 2 araç trafikten men edildi. 8 araca da evrakları eksik olduğu için ceza uygulandı.

 Polis ekiplerinin şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yaptığı uygulamada, aranan şahıslar, silah ve bıçak taşıyan şüpheliler ile uyuşturucu satıcıları üzerinde durulduğu belirtildi.

İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Metin’in bizzat katılımıyla gerçekleşen huzur operasyonları vatandaşlar tarafından olumlu karşılanırken güven veren bu tür çalışmalar takdir topladı.
 

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş, Terör, Narkotik, Kaçakçılık Organize, katıldığı huzur uygulaması, tüm ilçelerde gerçekleştirildi. Uygulamaya 545 polis katıldı. Eğlence mekanları uygulama kapsamında denetleme yapıldı, vatandaşlara kimlik sorgulaması yapılırken, araçlar da durdurularak arandı. Yapılan aralamalarda haklarında yakalama kararı bulunan 10 kişi yakalandı. Alkollü araç sürücülerine ceza kesilirken aramalarda 3 pompalı tüfek ele geçirildi.

Uygulama geç saatlere kadar sürdü.