Denizli 2. Sanayi Sitesi, 140 Sokak üzerinde meydana gelen olay ğörenleri hayrete düşürdü. Bu Sabah işyerini geldiğinde, işyerinin önünde, yakılmış ve enkaz haline dönmüş bir aracı karşılarında görünce ne yapacaklarını şaşırdı.

Hemen çevredeki işyeri kamera kayıtlarına bakan esnaf bir kez daha gördükleri karşısında şok oldu.

Kamera kayıtlarına göre, aracı arızalanan bir vatandaş sabah 03.00 sularında otomobili ile tamirci’nin önüne gelerek aracını oraya bıraktı. 23 dakika sonra,  başka bir araçla, park eden aracın yanına gelen 2 kişi, ellerinde ki benzini araca döküp ateşe verip olay yerinden hızla uzaklaştı.
Araç ara sokakta ve tüm dükkanlar kapalı olduğu için yanan aracı kimse fark görmedi, ve araç sabaha kadar yanarak enkaz haline geldi.

Sanayideki esnaf durumu kameradan izledikten sonra hemen emniyet güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri yaşanan bu olayla ilgili olarak kamera kayıtlarına el koydu ve hemen soruşturma başlattı. Aracı yanan kişi ise olay yerine çağırılarak ifadesine başvuruldu. Polis, olayı şüpheli bulduğundan dolayı, çalışmalarına genişleterek araştırmasına devam ediyor.