Olay sabah saatlerinde Denizli Değirmenönü Mahallesi 1937 Sokak’ta meydana geldi. Naim Ö., 20 ARD 06 plakalı aracını yol kenarına park edeceği sırada kimliği belirsiz 2 kişi 20 U 3218 plakalı araçtan ateş açtı. Naim Ö. aracın içine uzanarak saldırıdan yara almadan kurtuldu.
Tüfekle gerçekleştirilen saldırıda kurşunlar hem araçta hem de çevredeki bazı evlerde hasar oluşmasına sebep oldu. Bir kurşunun ise doğal gaz kutusuna isabet ettiği görüldü. Olayın duyulmasının ardından kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri aldı. Daha sonra çevrede ipucu arayan ekipler, evlere ve araca isabet eden kurşunları inceledi. Çevredeki vatandaşlarla da konuşan polis ekipleri, olayın nasıl meydana geldiğini çözmeye çalıştı.
Açılan ateşte evine mermiler isabet eden Emin Şen isimli vatandaş ise olayın şokunu yaşadıklarını söyledi. Bir anda silah seslerinin geldiğini belirten Şen, "Az daha doğal gazı patlatacaklardı. Evime de çok sayıda mermi isabet etti. Evin duvarına, camlara isabet etti. Biz arka taraftaydık. Sesler gelince çıktık baktık. Şahıslar araçla kaçtı" dedi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlatıldı.