CHP Denizli milletvekili adayı Arslan'ın seçim çalışmalarında kullanılan minibüsü ile bir otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, aralarında CHP Acıpayam İlçe Başkanı Çağdaş'ın da bulunduğu 8 kişi yaralandı.
Acıpayam ilçesinde minibüsle otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, aralarında CHP Acıpayam İlçe Başkanı Çağdaş'ın da bulunduğu 8 kişi yaralandı.
CHP Denizli milletvekili adayı Kazım Arslan'ın seçim çalışmalarında kullanılan Orhan Yılmaz Toktaş idaresindeki 20 VA 858 plakalı minibüs ile Coşkun Deniz Beşemek yönetimindeki 21 UD 575 plakalı otomobil, Denizli-Burdur kara yolu Karahöyükavşarı mevkisinde çarpıştı.
Otomobilde bulunan Uğur Baydilli'nin olay yerinde hayatını kaybettiği kazada, her iki aracın sürücüleri ile CHP Acıpayam İlçe Başkanı Durmuş Çağdaş, Serkan Kuran, Halil Özonuk, Rüştü Korkmaz, Hüseyin Ercan, Ali Vehbi Kaya yaralandı.
Baydilli'nin cesedi Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırılırken, yaralılar da Acıpayam ve Denizli'deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.
CHP Denizli milletvekili adayı Kazım Arslan ile CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, hastaneye giderek yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.
Minibüsün, Pınarbaşı Mahallesi'ndeki seçim çalışmalarından döndüğü bildirildi.