Denizli'de 3 gün önce Karaman Mahallesi'nde gece yarısı bir eğlence mekanı sahibinin kimliği belirsiz kişilerce öldürülmesinin ardından, ertesi gün de Pamukkale’deki bir eğlence mekanında çıkan silahların konuştuğu kavgada 7 kişi silahlardan çıkan mermilerden yaralanmıştı. 

Eğlence sektörünü ilgilendiren bu haberlerin ardından Pamukkale'deki silahların patladığı kavgada emniyet güçleri geniş güvenlik önlemleri almış ve olayla ilgili soruşturma başlamıştı. 
Sebebi Belli Oldu
Pamukkale'de meydana gelen ve 7 kişinin patlayan silahlardan dolayı çeşitli yerlerinden yaralandığı kavganın sebebi ortaya çıktı. İddiaya göre, eğlence mekanına eğlenmek için 4 arkadaş M.K, A.F., F.K ve S.C bir süre sonra mekanda çalışan garson U.G ile tartıştı. 4 arkadaş, garsonun ciddiyetsiz davrandığını ileri sürüp tartışmayı devam ettirdiler. Kavgaya dönüşen tartışmadan akabinde, silahlara sarılan 2 grup birbirine ateş etmeye başladı. Tabanca ve pompalı tüfek kullanılan silahlı kavgada müşteriler; M.K, A.F, F.K ve S.C ile garson olarak çalışan biri bayan N.A, S.B ve H.Y silahlardan çıkan mermiler sebebiyle çeşitli yerlerinden yaralandı. 
Yaralıların PAÜ’ye kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı, 7 kişinin de hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.