Denizli bu sabaha karşı birçok kazaya ev sahipliği yaptı. Denizli’nin çeşitli yerlerinde meydana gelen kazalarda 6 kişi yaralandı.
İzmir Asfaltı üzeri Bakırlı Alt geçidi olarak adlandırılan noktada 20 PC 181 plakalı otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan refüje çıkarak kaza yaptı. Kazada sürücü hafif yaralanırken arabada ise maddi hasar meydana geldi.

Diğer kaza ise yine İzmir Asfaltı üzeri Hacıeyüplü kavşağında saat 03:30 sıralarında meydana geldi. Meydana gelen kazada İzmir istikametinden Denizli istikametine seyir halindeki 20 BLK 91 plakalı otomobil sürücüsünün virajı alamadığı ve kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak su kanalına düştü. Araba düştüğü yerde mahsur kaldı ve çevredeki sürücülerin ilk müdahalesiyle otomobilde bulunan 3 kişi otomobilden kurtarıldı. Kazada yaralanan 3 kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çekiciyle çekilen otomobilde ise ciddi maddi hasar meydana geldi.

Denizli İncilipınar caddesinde meydana gelen 3. kaza ise büyük paniğe neden oldu. Forum Çamlık AVM yolunda yine sabaha karşı meydana gelen kazada sürücü dikkatsizliğin ve hızın kurbanı oldu. Bir anda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü direğe çarparak durabildi. Araba hurdaya dönerken araç içindeki 2 kişide çevredeki vatandaşların ve diğer sürücülerin yardımıyla çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.