Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Merkezefendi İlçesi Altındere mahallesinde 2 genci darp edip 2 cep telefonu gasp eden kimliği belirsiz üç şüpheli şahısın peşine düştü.  Jandarma bir şüpheliyi kıskıvrak yakalarken, diğer iki zanlıyı yakalamak için harekete geçti. 
Denizli il merkezinde adresleri tespit edilen 2 zanlı  İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile yapılan ortak operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Göz altına alınan şahısların Denizli il ve ilçelerinde 14 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edildi. 
Şüphelilerin yakalanmaları neticesinde yapılan aramalarda ve yer göstermeleri sonucu; 2 adet cep telefonu,7 LCD  televizyon, 96 paket iş yerlerinden ve büfelerden çalınan sigara ele geçirilerek el konuldu. Ele geçirilen malzemelerden Merkezefendi, Pamukkale, Acıpayam, Çivril ve Babadağ ilçelerinde mağdurları tespit edildi. 2 adet cep telefonu, 2 adet LCD televizyon ve 96 paket sigara sahiplerine teslim edildi.  
Ele geçirilen 5 adet televizyonun sahiplerinin tespiti çalışmalarına devam ediliyor. Olayla ilgili yakalanan zanlılardan 2’si adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.