Denizli’de Aksiyon Memurlar Derneği tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen geleneksel halı saha turnuvası Berkay 2 Halı Saha’da başladı. Turnuvanın açılış maçı Denizli’de görev yapan gazetecilerin oluşturduğu ‘Basınspor’la, Aksiyon Memurlar Derneği Yönetim Kurulu’nun oluşturduğu ‘Aksiyonspor’ arasında yapıldı.

Çekişmeli devam eden maçı 6-1 Basınspor alarak, Aksiyonspor’u yendi. Objektif Gazetesinden Levent Atsak attığı 4 golle sahanın yıldızı oldu. Zaman Gazetesinden Ramazan Çetin ve Meydan Gazetesinden Erol Uçkan ise birer gol atarak seyircileri coşturdu. Gollerin asistlerini de İhlas Haber Ajansından Emrah Varol, Doğan Haber Ajansından Ramazan Çetin ve Zaman Gazetesinden Enes Aka yaptı. Kulvar Gazetesinden İsmet Mumcular ise kalesinde adeta devleşerek, atılan tüm sutların filelere gitmesine engel oldu. Aksiyonspor’un tek golünü ise Aksiyon Memurlar Derneği Başkan Yardımcısı Tuncay Solak attı.

Aksiyon Memurlar Derneği Başkanı Kazım Kabul, geleneksel turnuvaya bu yıl 20 takımın katıldığını, turnuvanın 2 kasım tarihine kadar devam edeceğini söyledi. Başkan Kabul, “Dernek olarak üyelerimiz için çeşitli etkinlikler organize ediyoruz. Halı saha turnuvasında bunlardan biri. Derneğimize üye çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan memur arkadaşlarımız kendi aralarında oluşturdukları takımlarla turnuvamıza katılıyorlar. Çok zevkli ve çekişmeli maçlar izleyeceğimizden eminim. Bu turnuva üyelerimizin birlik ve beraberliği açısından da çok önemli. Finale kalıp şampiyon olan takımımızın oyuncularına sürpriz hediyeler vereceğiz” dedi.