Denizli Aksiyon Memurlar Derneği’nin düzenlemiş olduğu Kurumlar Arası 5. Cumhuriyet Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Şampiyonluk kupasını, finalde PAÜ Rektörlük futbol takımını 2-0 yenen Denizli İl Müftülüğü aldı. Final maçında izleyiciler arasında Denizlispor Genel Menajeri Adnan Erkan, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve Denizlispor futbolcuları hazır bulundu.  Karşılaşma, Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun santra vuruşuyla başladı.

Aksiyon Memurlar Derneği tarafından geleneksel hale gelen kurumlar arası halı saha futbol turnuvasının final maçı dün (03 Kasım Çarşamba günü) yapıldı. PAÜ Rektörlük ve Denizli İl Müftülüğü futbol takımları arasında oynanan karşılaşma centilmence geçti. Denizli İl Müftülüğü futbol takımının gollerini Mürşit Atik ve Muhammet Özgent attı. Karşılaşma 2-0 Denizli İl Müftülüğü takımının galibiyetiyle sonuçlandı. Şampiyonluk kupasını İl Müftülüğü takımı kaptanı Ercan Bal, Aksiyon Memurlar Derneği Başkanı Kazım Kabul’ün elinden aldı. Turnuva sonunda, en centilmen takım olan PAÜ Rektörlük takımı oyuncusu Turcer Acaroğlu 13 golle gol kralı oldu. Hediye olarak da spor ayakkabı aldı.

Müftülük Takımı Namağlup Olarak Şampiyon Oldu
Denizli İl Müftülüğü Takım Sorumluları Erhan Deniz ve Mehmet Akif Eskicioğlu, İl Müftülüğü futbol takımının turnuvadaki bütün maçlarını kazandıklarını belirtti. Erhan Deniz, “Aksiyon Memurlar Derneği’ne böyle güzel bir turnuvayı düzenledikleri için teşekkür ediyoruz. Hemen hemen bütün kurumların katılımıyla gerçekleşen turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyoruz. Namağlup olarak şampiyon olduk. Kurumumuz adına gururluyuz. Bize destek veren tüm çalışma arkadaşlarımıza minnet borçluyuz. Ayrıca her ânımızda yanımızda olan İl Müftü Vekili Kazım Tekkoyun ve Müftü Yardımcısı Mustafa Kemal Ekicim’in desteklerini her zaman hissettik. Şampiyon olan takımımızda bulunan bütün oyuncularımızı tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyorum.” Dedi. 

Aksiyon Memurlar Derneği’nin düzenlemiş olduğu Geleneksel Kurumlar Arası 5. Cumhuriyet Halı Saha Futbol Turnuvası’nın centilmenlik içinde geçtiğini belirten Dernek Başkanı Kazım Kabul, “Turnuvamızın 5.’si bu yıl düzenlendi. İlimizdeki kurumlardan 20 tanesinin katılımı ile gerçekleştirilen bu seneki turnuvamız, turnuvaya katılan ve katılmayan tüm kurumların memnuniyet belirtileri ve seneye turnuvanın tekrar yapılması istek ve temennileri ile sonuçlandı. Turnuvaya katılan tüm kurumları katılımlarından dolayı tebrik ediyorum.” Dedi.

Aksiyon Memurlar Derneği’nin 2005 yılında kurulduğunu belirten Dernek Başkanı Kazım Kabul, “Derneğimizin kuruluşundan beri tüzüğümüzde belirtildiği üzere amacımız; kurumlarımızda çalışan memurların bilgi, beceri ve kültürlerinin artırılmasının yanında memurlar arasında sosyal kaynaşma ve dayanışmanın sağlanmasına yönelik bazı faaliyetler düzenlemek. Derneğin bu güne kadar yapmış olduğu bazı faaliyet ve etkinliklerden bahsedersek; her sene geleneksel hale gelen Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, Bahar Şenlikleri, Anneler Gününe Münhasır toplumun her kesimine açık konserler (en son Fatih Kısaparmak Konseri), memurların doğa ve çevre bilincini artırma adına doğa yürüyüşleri, yurtiçinde çeşitli geziler, (İstanbul, Bursa, Çanakkale, Konya, Manisa, Batı Karadeniz vb.) düzenlendi. Yine kültürel faaliyetler olarak seminerler düzenlendi. Bunlardan bazıları ilk yardım semineri, hızlı okuma semineri, sevil savunma semineri, vücut dili semineri, Mehmet Akif Ersoy Şiirleri Okuma Yarışması ve İstiklal Marşı Konferansıdır.” Dedi.

Kazım Kabul ayrıca, “Dernek faaliyetlerimize tüm memur arkadaşlarımızın katılımını bekliyoruz.” dedi.