Çivril ilçesi Beyköy mahallesinde yaşayan anneleri Yadigar Göze ile birlikte yaşayan Sunay Göze, Ebru Göze ve Tuğba Göze kardeşlerin tekerlekli sandalye ihtiyacı için harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi, yardım elini uzattı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sosyal Yardım Şube Müdürü Zekeriya Arslan, Çivril'e giderek Göze ailesini ziyaret etti. 
Kas erimesi hastalığı nedeniyle yürüyemeyen Göze kardeşlerin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarının karşılandığı ziyarette, ağabey Sunay Göze, daha önce iki adet tekerlekli sandalyeleri olduğunu, bunlardan birinin bozulduğunu diğerinin ise kırıldığını anlattı. Sunay Göze, kendisi ve kardeşleri adına Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ise, Göze kardeşlerin tekerlekli sandalye ihtiyacının karşılandığını ifade etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Işık, ailenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağını belirtti.