Uşak’ta 18 yıl önce işçi Mustafa Yavaş (43) ile evlenen Döndü Yavaş (38), 7 kez hamile kaldı. Ancak bu süreçte 6 kez düşük yapan Döndü Yavaş, umudunu kaybetmeye başladı. 7. kez hamile kalan Döndü Yavaş, bu kez daha dikkatli davrandı. Doğum sancıları olduktan hemen sonra Denizli’de özel bir hastaneye gelen Yavaş, doğum yapmanın sevincini yaşadı. 700 gram ağırlığında bir kız çocuk dünyaya getiren Döndü Yavaş, çocuğuna Yağmur Melis adını verdi. 3 ay boyunca yoğun bakımda kalan minik bebek 3 kilo 200 gram olduktan sonra yoğun bakımdan çıkarıldı ve annesine verildi.
18 yıl sonra anne olmanın mutluluğunu yaşayan anne Döndü Yavaş, "18 yıl önce eşimle evlendikten sonra sürekli düşük yaşadım. Üzülmeye başlamıştım. Yedinci kez hamile kaldım ve erken doğum yaptım. Yoğun bakımın ardından bebeğimi kucağıma aldığım için çok mutluyum" dedi.
Özel Sağlık Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Hazal Tancer Elçi ise "Anne daha önce sürekli düşük yaptığı için sıkıntılı bir süreç geçmiş. 7.kez hamile kaldığında erken doğum yaptı. 3 aylık yoğun bakımın ardından her şey yoluna girdi" bilgisini verdi.