DTO Başkanı Necdet Özer'in kızı Avukat Sena Özer ile işadamı Halit Tuzcuoğlu'nun Endüstri mühendisi oğlu Hüseyin Özal Tuzcuoğlu, yaşamlarını birleştirdi. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen nikah törenine; CHP milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Merkez Valisi Aldülkadir Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, oda başkanları, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.
 
Özer ve Tuzcuoğlu ailelerinin en mutlu günlerinden birisini yaşadığı tören, kokteylle başladı. Şennur-Necdet Özer ile Elif-Halit Tuzcuoğlu, konuklarını giriş kapısında tek karşıladı. İkramların ardından nikah törenine geçildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kıydığı nikahta genç çiftin şahitliklerini Milletvekili Melike Basmacı, Denizli eski Valisi Abdülkadir Demir, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdülkadir Uslu, Kızılay Şube Başkanı Habip Yıldız, Avukat Halil Sarı, Sebahattin Yılmaz, Cahit Özer ile Turgut Yavaşlar yaptı.